Alles weten over het Wk voetbal dat in 2018 in Rusland gespeeld gaat worden? Zie bij ons informatie over de kwalificaties, speelschema, kaarten , speelsteden en meer!

Gaststeden met hun eigen ‘look’

Gaststeden met hun eigen ‘look’

Elk van de 11 gaststeden van de 2018 FIFA World Cup Rusland ™ hebben een soort van ‘handtekening’ verworven met waarden, architectuur en de natuurlijke schoonheid om aan de hele wereld te tonen.

gaststad moskou, rusland, world cup 2018

Iconische elementen worden genomen van lokale architectuur en monumenten, heraldiek en de omringende flora en fauna bij het maken van de symbolische composities naar de 2018 FIFA World Cup ™ Rusland. Het is dus niet moeilijk te raden dat de Basiliuskathedraal en het Kremlin Spasskaya Tower zijn gekozen voor Moskou’s kenmerkende stijl, terwijl u Kaliningrad kan identificeren door de Konigsberg Cathedral. Samara wordt vertegenwoordigd door de Soyuz ruimtevaartuig dat werd gebouwd in de stad, terwijl de monumentale Moeder Moederland standbeeld supporters zal verwelkomen in Volgograd. Kazan wordt gesymboliseerd door de mythologische gevleugelde draak de Zilant.

U kunt ook Sint-Petersburg identificeren door Peter de Grote Monument, Ekaterinburg door Oeral, Nizhny Novgorod door zijn Kremlin, Rostov-on-Don door de Memorial Stele, Sochi aan de Zwarte Zee en Saransk door Ushakov Cathedral.

The gaststeden met de speciale elementen en composities zijn een Russische innovatie in de geschiedenis van de FIFA World Cup ™ hosting. Voorheen hadden de gaststeden alleen logo’s en posters.

Het werd onthuld aan de wereld tijdens de voorlopige loting die werd gehouden in Sint-Petersburg op in juli 2015. Sindsdien kun je elementen van beelden het hele toernooi identificeren binnen de artistieke afbeeldingen van de steden waar de WK 2018 wedstrijden zullen worden betwist in iets meer dan twee jaar tijd.

“De lokale organisatiecomité van de 2018 FIFA World Cup Rusland ™ (LOC) en de FIFA stellen zich een ambitie bij het ontwikkelen van deze composities van de 2018 FIFA World Cup ™: Rusland zijn toeristische aantrekkingskracht te versterken, evenals de onthulling van de steden en unieke plekken door middel van visuele beelden en pronken met hun ongeëvenaarde schoonheid en vormen een band met de geschiedenis en tradities “, kondigde Alexey Sorokin aan, CEO van het LOC. “We zijn ervan overtuigd dat de supporters uit Rusland en andere landen zo kleurrijk als hun beelden zijn om ze te verwelkomen.”

De elementen die de ‘Look’ hebben worden gebruikt in een verscheidenheid van verschillende manieren bij de 2018 FIFA World Cup in Rusland ™, zoals het bevorderen van de gaststeden, het verfraaien van de stadions en de merchandising van de officiële producten.