Alles weten over het Wk voetbal dat in 2018 in Rusland gespeeld gaat worden? Zie bij ons informatie over de kwalificaties, speelschema, kaarten , speelsteden en meer!

Kaarten Nederland – Wit-Rusland

Kaarten Nederland – Wit-Rusland

Het duurt nog even maar je kan ze alvast maar binnen hebben. Kaarten Nederland – Wit-Rusland. De voetbalwedstrijd zal op vrijdag 07-10-2016 om 20:30 gespeeld worden in de Kuip in Rotterdam. Deze wedstrijd is voor de WK 2018 kwalificatie waar het Nederlands elftal in groep A zit.

Tickets Bekijken

Kaartjes Nederland – Wit-Rusland

kaarten nederland wit rusland 7 oktober 2016 de kuipEr kunnen kaarten gekocht worden voor:

  • Lange zijde, eerste ring
  • Lange zijde, tweede ring
  • Korte zijde, eerste ring
  • Korte zijde, tweede ring

Korte zijde is achter de doelen en de lange zijde langs het veld. De prijs voor een kaartje start vanaf 57 euro en loopt op tot 109,99 euro. Zie afbeelding hieronder om de posities te herkennen.

kleuren zitplaatsen in de kuip rotterdam

Prijzen kaarten Nederland Wit Rusland

  • Korte zijde tweede ring vanaf 57 euro
  • Korte zijde eerste ring vanaf vanaf 69 euro
  • Lange zijde tweede ring vanaf 64 euro
  • Lange zijde eerste ring vanaf 93 euro

Tickets Bekijken

Betaling is mogelijk met American Express, bankoverschrijving, iDeal, Maestro, MasterCard, PayPal, Visa.

betalingsmogelijkheden kaartjes nederlands elftal wk 2018 worldticketshop.nl

Leveringskosten van de kaartjes zijn 4,95 euro.

Voetbalgeschiedenis tussen Nederland en Wit-Rusland

Er is geen grote geschiedenis aangezien er slechts 6 wedstrijden gespeeld zijn tussen deze twee landen. In al deze gevallen werd er gespeeld voor de kwalificatie van een Europees kampioenschap. Nederland was in de zes wedstrijden vier keer de gelukkige en Wit-Rusland mocht twee keer de volle buit meenemen. De eerste voetbalwedstrijd dateert uit 1995 waar Oranje in Minsk verloor met 1-0. Een paar maanden na deze wedstrijd wist het Nederlands elftal zich te revancheren met een doelpunt van Mulder. Voor het EK 2004 werd er twee keer gewonnen met 3-0 en 0-2. Een paar jaar later in 2006 werd er wederom met 3-0 gewonnen met doelpunten van v. Persie en Kuijt. De laatste wedstrijd op 21 november 2007 werd er weer verloren, wederom in Minsk, met 2-1. Tijdens de 3 thuiswedstrijden is er 7 keer gescoord dus dat beloofd wat hopelijk op 7 oktober wanneer het Nederlands elftal tegen Wit-Rusland moet aantreden. Het is aan onze bondscoach Blind om een mooi plannetje te smeden en de 3 punten binnen te halen.

Zie voorwaarden van de kaarten op de website van www.worldticketshop.nl