Alles weten over het Wk voetbal dat in 2018 in Rusland gespeeld gaat worden? Zie bij ons informatie over de kwalificaties, speelschema, kaarten , speelsteden en meer!

Kaarten WK 2018

Kaarten voor het EK 2018 in Rusland kopen? Dan zal je nog even geduld moeten hebben. Er zijn al wel kaartjes voor de kwalificatiewedstrijden te koop. Wil je deze tickets bemachtigen voor het Nederlands elftal dan kan dat voor de thuiswedstrijden.

Nederland – Italië kaarten

Koop tickets voor de wedstrijd Nederland tegen Italië dat op 28 maart 2017 in de Amsterdam Arena gespeeld gaat worden:

WK 2018 kaarten kwalificatie

Klik op wedstrijd voor meer informatie:

Tickets Bekijken

Vriendschappelijke wedstrijden

Tickets Bekijken

Prijzen kaarten WK 2018 Rusland

De prijzen van het WK 2018 voor de tickets zijn vrijgegeven. De prijs voor het goedkoopste wk 2018 kaartje is omgerekend ongeveer 95 euro. Wil je er in de finale bij zijn dan zal je ongeveer op zijn minst 410 euro voor moeten neertellen. FIFA secretaris-generaal Fatma Samoura wilde eerlijke prijzen voor het wereldkampioenschap en dit is dus naar aanleiding van een marktonderzoek uit de bus gekomen. De prijzen zijn echter wel 25 a 30% duurder dan het laatste toernooi in Brazilië. De kaartjes worden verdeeld in 4 klassen waarvan er 1 alleen voor de lokale bevolking is. Die betalen zo’n 20% van de prijs die jij moet betalen.

prijzen wk 2018 kaarten en tickets rusland

Wereldkampioenschap 2018 kaartjes via KNVB

De WK tickets van de KNVB lopen via Onsoranje. Leden van Onsoranje krijgen vaak voorrang om een ticket te kopen voor de kwalificatiewedstrijden en het hoofdtoernooi mocht Oranje daar bij zijn. Zij zijn ook een van de bekendste partners betreft de verkoop van kaarten. Binnenkort wordt hier meer over bekent.

WK 2018 Tickets Viagogo

Er kunnen ook kaarten gekocht worden via Viagogo. Dit kan ook voor de kwalificaties en het toernooi in Rusland. Ook zij zijn een betrouwbare partner. Deze ticketmarktplaats staat garant voor de transacties door elke transactie te controleren. Tickets zullen m.b.v. 1ste klas koeriersdiensten geleverd worden. Verkopers zullen op deze website alleen worden uitbetaald als de koper de voetbalwedstrijd heeft bijgewoond.

Tickets Bekijken Italie

Kaarten wk 2018 via de FIFA

Op de officiële website van de FIFA zullen de eerste kaarten worden aangeboden. Zoals hierboven al te zien op de afbeelding zijn de prijzen bekend. De verkoop zal starten na de Confederations Cup dat eind 2017 gehouden wordt. Eind 2017 zijn dan ook alle deelnemende landen bekend. Je hebt geen garantie op je kaartjes maar je kan je voorkeur doorgeven welke wedstrijd je zou willen zien. Naast de openingswedstrijd van Rusland zullen alle wedstrijden van het thuisland lastig zijn om bij te wonen. Hoe verder in het toernooi hoe duurder de tickets ook worden.

WK 2018 kaarten via Onlineticketshop

Ook Onlineticketshop zal kaarten verkopen voor de kwalificatiewedstrijden en het toernooi in Rusland mocht het Nederlands elftal het halen. De wedstrijden (zie bovenaan de pagina) voor de kwalificatie zijn al te koop. Die van het hoofdtoernooi nog niet. Daarvoor moet je nog tot eind volgend jaar wachten. Onlineticketshop is een ticketmarktplaats. Zij hebben een aankoopgarantie en TicketCover-verzekering. Tickets mogen vaak niet worden doorverkocht. Mocht de toegang ontzegd worden dan zullen ze het volledige bedrag naar je retour storten.