Alles weten over het Wk voetbal dat in 2018 in Rusland gespeeld gaat worden? Zie bij ons informatie over de kwalificaties, speelschema, kaarten , speelsteden en meer!

Oranjecamping

Het EK in Frankrijk was Nederland er natuurlijk niet bij en dus de oranjecamping ook niet. De oranjemannen gaan er alles aan doen tijdens de kwalificatie om er wel bij te zijn met het WK. Het WK wordt in 2018 in Rusland gehouden. Om de echte sfeer mee te maken verblijf je natuurlijk op de Oranjecamping in Rusland voor het WK 2018.

Waarom naar de  oranjecamping Rusland?

Het is al een hele oude traditie dat Nederlanders de hele wereld afreizen om het elftal te kunnen aanmoedigen met de Europese- en de Wereldkampioenschappen. Je zou er voor kunnen kiezen om een hotel te boeken vlak bij het stadion of een andere verblijfsmogelijkheid, maar toch kiezen veel Nederlanders hier niet voor. De reden hiervoor is uiteraard de oranjecamping, dit is inmiddels al wereldwijd een begrip geworden. Als je de echte WK sfeer wilt proeven moet je zeker op een oranjecamping in Rusland verblijven. De hele sfeer en gezelligheid is een zeer bijzondere ervaring om mee te maken. Iedereen en alles is in het oranje waarmee je gezamenlijk alle voetbalwedstrijden gaat kijken op de camping zelf, in de stad of in het stadion.

Als we er weer bij zullen zijn dan zullen grote getallen aan Nederlanders afreizen naar het WK in Rusland om het oranje elftal aan te moedigen. Daarom zullen er meerdere oranjecampings zijn zodat iedere Nederlander dit kan mee maken.

Het WK in 2018 meemaken in Rusland?

oranjecamping rusland wk 2018Wie wilt dat niet! Een onvergetelijke ervaring die je natuurlijk wilt maken. Nu heb de kans hebt om een Wereldkampioenschap mee te maken in een bijzonder en wel besproken land. Hier op wk2018voetbalrusland.nl zul je acties van accommodaties en campings gaan vinden om een WK te gaan bijwonen in Rusland. Daarnaast zullen wij voorzien van alle informatie die nodig is om een (vakantie) te boeken om het WK mee te maken. Zo zullen wij ons best doen om de beste acties en aanbiedingen op een rij te zetten, waar jij als voetballiefhebber van kunt profiteren.

Je kunt natuurlijk zowel kiezen om diverse wedstrijden bij te wonen, maar ook zonder de wedstrijden bij te wonen maken het een geweldige belevenis. De oranje gekleurde straten vol met Nederlanders waar je de wedstrijden kunt kijken op diverse pleinen maken het ook een prachtige ervaring.