Alles weten over het Wk voetbal dat in 2018 in Rusland gespeeld gaat worden? Zie bij ons informatie over de kwalificaties, speelschema, kaarten , speelsteden en meer!

Kazan

Feiten en Cijfers

Bewoners: Kazan is de zevende grootste stad in Rusland en heeft ongeveer 1.144.000 inwoners.

Locatie: De hoofdstad van de Republiek Tatarstan in Rusland ligt direct aan de Wolga. Het ligt iets minder dan 800 km ten oosten van Moskou af. Dankzij de praktische locatie direct aan de rivier de Wolga, is de stad is een belangrijk economisch, cultureel en wetenschappelijk centrum en een belangrijk transport hub in de regio.

Toeristische Hoogtepunten: In Kazan vind je het Duitse Huis van de Republiek Tatarstan. Het werd opgericht in 2000 en is het centrum van alle Duitsers in Rusland en een centrum voor de Duitse cultuur en de Duitse taal. Kazan biedt onderdak aan een verscheidenheid van universiteiten en hogescholen. Aan de State University heeft bijvoorbeeld ook een keer Lenin gestudeerd. Het Kremlin van Kazan is een symbool van de stad. Het symbool van de religieuze coëxistentie vinden we in de Tempel van alle religies in Kazan. De Söyembikä Tower is gelegen in de buurt van de kerk van de Onbevlekte Maagd Maria en achter de toren vindt u een Mausoleoum, dat te zien is in de sarcofagen van Tatar Khans.

speelstad kazan rusland wereldkampioenschap 2018

De stad en haar geschiedenis

De stad Kazan is de zevende grootste in Rusland en het centrum van de Russische islam. Kazan is een belangrijke en belangrijke locatie voor cultuur, wetenschap en industrie en ook een transport hub met een groot belang in Rusland. De stad is uitgegroeid tot de beroemde mensen Lenin en Tolstoj aan een bekende universiteitsstad, aangezien deze twee aan de State University hebben gestudeerd. Kazan heeft zich ontwikkeld in de eerste helft van de 19e eeuw de industriële commerciële en culturele centrum in de regio Wolga. De geschiedenis van de stad gaat terug tot 1177, toen de stad werd gesticht door Volga Bulgarije. Kazan was een belangrijke handels- en ambachtelijke centrum in de 15e eeuw. Dankzij Kazan heeft het de optimale handelsroute. Kazan werd al vroeg bekend om de prachtige moskeeën en paleizen en het leerwerk en hun producten, en door de edelsmeedkunst. Na de ineenstorting van de Sovjet-Unie werd Kazan de hoofdstad van de autonome republiek Tatarstan in Rusland.

Reis- en verblijfkosten

Kazan heeft een zeer goed ontwikkeld en op grote schaal verspreid vervoer. Bijdragen aan deze zijn de internationale luchthaven en de Marine, die te vinden is in een aantal rivieren zoals de Wolga en de Kama. Sinds 2005 zijn er op de metrolijn met 6 stations actief in Kazan. Aanvullend openbaar vervoer in Kazan zijn onder andere bussen, trolleybussen en trams. Marschrtukas (gedeelde taxi’s) zijn in Kazan ook een graag gebruikt vervoersmiddel. De gasten die met de trein gaan hebben de mogelijkheid om een station op afstand te gebruiken. De binnenhaven en de internationale luchthaven bieden meer reismogelijkheden. Accommodatie in Kazan is er in de vorm van particuliere accommodatie en hotels.

Toeristische bezienswaardigheden en attracties

Opgericht in 2000 is het Duitse Huis van Tatarstan wat het centrum van de Russische Duitsers is en het centrum voor de Duitse taal en de Duitse cultuur. In Kazan zijn er veel universiteiten en hogescholen. Wie wil zien waar Lenin gestudeerd heeft, bezoekt de Rijksuniversiteit. Het symbool van de stad is het Kremlin van Kazan en is zonder twijfel het meest gecontroleerde doel in de stad. De stad als een symbool van religieuze coëxistentie is de Tempel van alle religies. In de buurt van Mary Annunciatie kathedraal zijn de Söyembikä Tower en het Mausoleum, waar de sarcofagen van Tatar Khans zijn.