Alles weten over het Wk voetbal dat in 2018 in Rusland gespeeld gaat worden? Zie bij ons informatie over de kwalificaties, speelschema, kaarten , speelsteden en meer!

Ticketprijzen WK 2018

Ticketprijzen WK 2018

De prijzen voor de kaarten voor het WK 2018 Rusland zijn vandaag op 5 juli 2016 aangekondigd in Moskou. In tegenstelling voor het WK in Zuid-Afrika en Brazilië is er een bijzondere categorie gereserveerd voor de bewoners van het gastland. Voor het FIFA World Cup 2018, zal de binnenlandse bewoners toegang hebben tot tenminste 350.000 tickets in categorie 4, met prijzen vanaf RUB 1280. De WK 2018 kaarten die beschikbaar zullen zijn voor alle voetbalfans in de overige categorieën zijn te koop vanaf 105 USD en hoger.

prijzen wk 2018 kaarten en tickets rusland

De FIFA secretaris-generaal Fatma Samoura, die in Moskou was voor haar eerste werkbezoek aan Rusland zegt er over: “We wilden ervoor zorgen dat de tickets eerlijk geprijsd zijn om wereldkampioenschap zo toegankelijk mogelijk te maken voor dat iedereen er bij zou kunnen zijn. Met een grondig marktonderzoek zijn de voetbalkaartjes dienovereenkomstig geprijsd.

 

Fans zullen binnenkort alle relevante informatie vinden, met inbegrip van de ticket prijslijst en een FAQ-document, op FIFA.com/tickets. Om ervoor te zorgen dat ze niet missen zullen de fans ook binnenkort in staat zijn zich aan te melden voor ticketing informatie in de vorm van een nieuwsbrief.

De kaartverkoop voor de FIFA World Cup zal pas volgend jaar na de FIFA Confederations Cup beginnen. Voor beide toernooien, zullen tickets beschikbaar voor aankoop door het grote publiek uitsluitend op FIFA.com zijn.